Извадиха Бодуров от групата за Зоря

Извадиха Бодуров от групата за Зоря

Изненадващо капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров остана извън групата на "червените" за мача със Зоря (Луганск). Опитният футболист е бил изваден от състава от треньора Люпко Петрович след последната тренировка на тима. От клуба на този етап не са обяви причината за това решение на сръбския специалист, но със сигурност националният защитник не е контузен.

Както е известно, през този сезон Бодуров вече беше изваден от групата неочаквано за първия мач с Титоград на "Българска армия". След това най-добрият защитник на България за 2018 година, беше върнат в състава, но обяви, че не е бил контузен за мача с черногорците.

98 Славия - ЦСКА-София

Бодуров е играчът с най-много мачове за ЦСКА-София през последните два сезона. Той бе избран за най-добър защитник у нас за 2018 година от журналистите, а през пролетта получи приза "Трифон Иванов" за мъжество и характер

от професионалните футболисти на Първа и Втора лига. Освен това сърцатият футболист беше избран за №1 от феновете на "червените" през сезон 2018/2019 година, след като над 5000 гласуваха в клубния сайт.

Още от БГ Футбол

Виж всички