Кобрата: Вярвам, знам и усещам, че ще победя Джошуа!

Еди Хърн иска да "прескочи" Кобрата и да организира Джошуа - Фюри
Еди Хърн иска да "прескочи" Кобрата и да организира Джошуа - Фюри

“До дни трябва да подпишем договор с Антъни Джошуа!” Това разкри българският боксьор Кубрат Пулев. Двамата се бият за 4 титли на световния шампион във версиите IBF. WBA, IBO и WBO.
Кубрат Пулев е бил депортиран от САЩ?
“Имаше много противоречия относно договора къде да се проведе мачът - аз исках да е неутрална територия, нито да е в България, нито да е в Англия”, поясни Кобрата.

“Джошуа е казал, че иска да се бие вкъщи, тоест в Англия, и аз се съобразих с това нещо., въпреки, че за мен не е съвсем спортменски. Но няма никакво значение - отиваме в Англия и там трябва да мачкаме. Смятам, че до ден, два, три най-много трябва да се подпише договорът”, надява се Кубрат в интервю специално за Канал 3.

За шансовете си Кобрата каза:

“Вярвам, знам, усещам, че ще победя, за което обаче трябва една здрава подготовка, която вече е в своето начало. В Щатите ще бъда някъде около месец, след това в Европа, ще видим къде”, посочи Пулев.
То не скри, че е “горд и повече от доволен” като “български боксьор на това ниво в професионалния бокс в тежка категория”.

“Дори и най-смелите ми мечти не са били нещо подобно”, призна Кобрата.

И завърши: “Мотивацията ми е да стана първият българин шампион в четирите версии в световния бокс в тежка категория. По-голяма мотивация няма!”.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти