Решителният сблъсък България срещу Белгия от ATP Cup пряко по MAX Sport 1

Решителният сблъсък България срещу Белгия от ATP Cup пряко по MAX Sport 1

Българският отбор по тенис излиза в решителен сблъсък за продължаването си напред в турнира ATP Cup срещу Белгия този вторник от 08:30 часа. Григор Димитров и компания имат две победи в първите си два мача от Група C с по 2:1 срещу Великобритания и Молдова, но само успех срещу белгийците би им гарантирал участие на 1/4-финалите в надпреварата.  

Откриващият двубой във вторник от 08:30 часа ще противопостави вторите ракети на България и Белгия, съответно Димитър Кузманов и Стив Дарси. След приключването на този мач на корта в  Сидни един срещу друг ще излязат и големите звезди Григор Димитров и Давид Гофен. Мачът на двойки е последен в програмата, като нищо чудно именно от него да зависи кой тим ще продължи напред към 1/4-финалите. 

Решителният сблъсък за съдбата на българския отбор на ATP Cup ще се излъчи пряко по MAX Sport 1 с начало 08:30 ч. във вторник сутрин. 

Директните елиминации в турнира ще се състоят на 9 януари и 10 януари (1/4-финали), 11 януари (1/2-финали) и 12 януари – големият финал. Всички двубои на България, както и по-интересните сблъсъци от ATP Cup ще се излъчват пряко по спортните канали на А1.

Още от Тенис

Виж всички