"Backstage": Българите в Австралия вдъхновиха Гришо, Мико и Алекс за победа"Backstage": Българите в Австралия вдъхновиха Гришо, Мико и Алекс за победа


България победи Молдова във втория си мач от световния отборен турнир ATP Cup с 2-1 победи. Димитър Кузманов и Григор Димитров спечелиха срещите си на сингъл, с което осигуриха спокоен двубой на двойки. Капитанът Димитров отново излезе при тандемите заедно с Александър Лазаров, но двамата отстъпиха с 4-6, 6-7(4) от Козбинов и Албот.
 

Какви бяха емоциите сред българската агитка преди, по време и след мача показа само и единствено влогърското спортно предаване "Backstage", което е съвместен проект на асоциация "Докосни дъгата" и Национална спортна база. В ролята на кореспондент от мястото на събитието влезе бившата ни волейболистка Владимира Прохорова. През изминалата нощ тя бе в епицентъра на събитията в Сидни, Австралия, като с актуални включвания от кортовете зa youtube канала и официалната фейсбук страница на "Backstage" показа не само вълненията на родните фенове, но и тези на тенисистите ни, които не пропуснаха да поговорят със сънародниците си и да ги зарадват със снимки и автографи след успеха над Молдова.

9 Българите в Австралия вдъхновиха Гришо, Мико и Алекс за победа


Още от Тенис

Виж всички