Григор на среща с феновете: Вие сте от България, не от Мелбърн, не от Сидни

Григор на среща с феновете: Вие сте от България, не от Мелбърн, не от Сидни
България постигна втора победа на ATP Cup след успех над Молдова с 2-1, а българската агитка в Сидни бе още по-впечатляваща. Григор Димитров и компания получиха страхотна подкрепа от трибуните, а след мача привържениците имаха възможност да се срещнат с българските тенисисти.
Организаторите на турнира бяха отпуснали билети на посолството на България в Австралия. Първоначално бяха дадени 50 билети, които веднага бяха раздадени. Поради огромния интерес бяха отпуснати още 100 билети. Те отидиха при българите, желаещи да гледат турнира. На днешния мач имаше българи от Сидни, където игра нашия отбор, но за двубоя бяха пристигнали доста сънародници от Мелбърн, някои от Сидни, Канбера и Пърт, а дори и от Нова Зеландия.
След двубоя от АТП са организираха среща между феновете и българските тенисисти. Привържениците бяха на тяхна тренировка, след която имаха възможност да си говорят и да се снимат с Григор, Кузманов, Лазаров и другите от отбора.
На срещата обясняваха на Димитров от къде са пристигнали, за да го гледат. Тогава Григор заяви: "Вие сте от България, не от Мелбърн, не от Сидни".

Още от Тенис

Виж всички