Грийлиш: Дълбоко съм засрамен, не повтаряйте моята грешка

Грийлиш: Дълбоко съм засрамен, не повтаряйте моята грешка
Грийлиш се блъснал в три спрели коли, излязъл с един чехъл и една джапанка
Грийлиш се блъснал в три спрели коли, излязъл с един чехъл и една джапанка

Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш поднесе публично извинение, след като днес стана ясно, че през изминалия уикенд е купонясвал през нощта, въпреки мерките срещу пандемията от коронавирус, наложени от британското правителство.

"Здравейте, всички. Просто искам да направя кратко видеообръщение, за да кажа колко дълбоко засрамен съм заради случилото се през уикенда. Знам, че е тежък период за всички в момента, тъй като сме заключени вкъщи за толкова дълго. Просто получих обаждане от мой приятел, питайки ме да му отида на гости, а аз се съгласих, което беше глупаво. Не искам никой да повтаря моята грешка, така че призовавам всички да останат вкъщи и да следват правилата и препоръките, за които ни молят да спазваме. Знам със сигурност, че отсега нататък ще правя точно това в близкото бъдеще, като подтиквам всички да сторят същото. Надявам се всеки да приеме моето извинение и да продължим напред. Дано в близкото бъдеще всички да можем да се забавляваме навън, щом това е преминало напълно. Така че поздрави, хора, благодаря ви", заяви Грийлиш чрез свое видеообръщение в социалните мрежи.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички