Гледай на живо

Драма в Мюнхен, Сърбия измъкна точка от Словения след гол в 95-а минута - на живо от Германия

Медиите на Острова нарекоха Грийлиш COVIDIOT, трансферът му в Юнайтед пред провал

Медиите на Острова нарекоха Грийлиш COVIDIOT, трансферът му в Юнайтед пред провал
Грийлиш се блъснал в три спрели коли, излязъл с един чехъл и една джапанка
Грийлиш се блъснал в три спрели коли, излязъл с един чехъл и една джапанка

Поредната издънка на талантливия иначе капитан на Астън Вила Джак Грийлиш може този път да му струва скъпо и да промени значително посоката, в която бе тръгнала обещаващата му кариера. 24-годишният халф наруши препоръките за домашна изолация и реши да отиде на парти само няколко часа, след като призова в "Туитър" хората да си останат вкъщи. Веселието е продължило цяла нощ, а след като си тръгнал, Грилийш дори е блъснал колата си в други паркирани автомобили. Английският национал веднага използва социалните мрежи, за да се извини, а клубът обяви, че ще го накаже.

Наложената му глоба е в размер на 100 000 паунда, но тя може да се окаже и най-лекото последствие за капитана на бирмингамци. Таблоидите на Острова бяха безжалостни към него и веднага му лепнаха прякора COVIDIOT. Според "Мирър" и "Сън" тази издънка може да провали трансфера на Грийлиш в Манчестър Юнайтед, който се считаше за почти сигурен. Повиквателните за националния отбор също могат да секнат,  поне за известно време. 

Проблемът е, че това далеч не е първия скандал с таланта. През 2015-2016 Грийлиш имаше три подобни издънки, свързани с шумни партита, злоупотреба с алкохол, употреба на райски газ и т.н. Тогава клубът няколко пъти се намесваше, но след това играчът се укроти и обществеността прие идеята, че тези проблеми са били плод единственото на възрастта му. Последният инцидент обаче показва, че това не е точно така. 

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички