Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Тити Папазов: Лошо изиграна пиеса от лоши актьори - сега кой ще повярва на г-н Божков?

Павел Колев взе акциите на Левски на Герена
Павел Колев взе акциите на Левски на Герена

Константин Папазов не скри разочарованието си от начина, по който Васил Божков постъпи с контролния пакет акции на Левски. Папазов имаше обещание от бизнесмена да получи акциите и да се опита да намери верните ходове, за да бъде спасен от фалит клуба. Вместо това, вчера Божков джироса ценните книжа на премиера Бойко Борисов, който отказа да ги приеме. В крайна сметка акциите бяха занесени в офиса на Левски и така се стигна до патова ситуация.

"Лошо изиграна пиеса от възможно най-лошите актьори. В продължение на 15 дни живяхме с мисълта, че акциите ще дойдат в България и ще търсим решение, за да не се стигне до фалит на Левски. Водих много разговори с г-н Божков. Акциите на футболния клуб са точно толкова стойностни, колкото косите на Васил Левски в музея. Все едно някой да ги вземе и да ги развява. Целта на случилото се вчера беше да бъде злепоставен премиерът Бойко Борисов и самата институция, която той представлява. Дали той толкова лесно ще се закачи?", заяви Папазов в сутрешния блок на bTV. Акциите са джиросани на Борисов още миналата седмица (документ)
"След обещанието на г-н Божков отпреди няколко дни хората му се радваха, а сега се обърнаха срещу него. Трябва да има почтеност. Умолявам г-н Попов и г-н Божков да се опитат да измият срама от тази лошо изиграна пиеса", продължи Папазов.

"В неделя вечерта анонсирахме пристигането на акциите, както се бяхме разбрали с г-н Божков. Преди това той беше разколебан и имаше две опции - аз и г-н Борисов. Разчитах, че след като го обявим по телевизията, той ще проумее, че институцията Левски по никакъв начин не трябва да бъде злепоставяна. Самият г-н Божков ми се обади и ми каза, че ще прати акциите на мен. Думите му бяха: "Впиши твоето име и на който ти прецениш за добре", продължи Тити Папазов.
"Когато преди няколко дни г-н Божков даде интервю и изрази мнението си, много хора му повярваха. Ако сега говори, дали някой от "синята" общност ще му повярва?

Папазов се обърна към привържениците на Левски, от които се очаква да продължат да помагат финансово на клуба.

"Синята" общност трябва да помогне, за да спечелим време. Обръщам се не с просия, а с молба. На 24 май Левски празнува рожден ден. На рожден ден се ходи с подарък. Целта ни е да съберем 1,5 млн. лева", призова Папазов.

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти