Феновете на Левски: Унижение! Единственият верен ход е клубът да вземе акциите

Вторият най-голям акционар в Левски - Тръст "Синя България", пожела гаврата със сините да бъде прекратена и акциите да отидат в клуба.

"С оглед на поредното „подхвърляне“ на акциите на ПФК „Левски“ АД, УС на Тръст „Синя България“ смята, че единственият верен ход е въпросните акции да бъдат безвъзмездно придобити от футболния клуб. Така всички участници в този унизителен за левскарството процес ще докажат, че не желаят клубът да бъде разменна монета в политически и икономически спорове.

При подобен сценарий Тръст „Синя България“ ще предложи следните стъпки:

- Да организира и представи формат, чрез който всички решения, касаещи бъдещето на клуба, да бъдат взимани след широка подкрепа от левскарската общност;
- Да свика в най-кратки срокове Общо Събрание на акционерите, на което да бъдат приети горепосочените решения, както и да бъде избран нов Надзорен Съвет;

Това ще даде възможност на левскарската общност да се активизира и сама да определи бъдещето на любимия си футболен клуб! ", пишат от Тръст "Синя България" на своя профил във "Фейсбук".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти