Михов: Сигурен съм, че Левски ще излезе от ситуацията

Михов: Сигурен съм, че Левски ще излезе от ситуацията

Валентин Михов сподели пред "БНР", че въпреки сложната ситуация с Левски, клубът ще се спаси. Според него обаче, футболът прави политика и стадионите са "платените митинги".
Вальо Михов: Собствениците да кажат за първенството, но нека видим как ще бъде в Европа "Случва се правен въпрос с това джиросване към премиера. Заплетената история с акциите става още по-заплетена, защото юристите трябва да кажат какво следва. Най-правилното е да се джиросат към хора, които искат да станат собственици на Левски, но това трябва да стане с желанието на предишния собственик Васил Божков.

Сигурен съм, че Левски ще излезе от ситуацията, защото има толкова много съмишленици, че няма да оставят така нещата.

Може да се постигне договор под условие, че при такава ситуация инвестиция ще се получи в процент. Това е бъдеще време, но колкото по-бързо се действа, толкова по-добре, защото времето е много малко. До една седмица, до 10 дни трябва да има някакво решение по казуса с акциите и, който иска да стане съсобственик или пълноправен собственик, трябва юристи да кажат своите доводи.
Освен ЦСКА има много такива казуси. Има такива заплетени истории, но дано да бъде с щастлив край.

Самият футбол прави политика. Стадионите са платените митинги. Това са места, където като завладееш голяма група от хора, можеш да владееш много неща. Не е лош материалът - и като футбол, и като ръководители. Явно се допускат грешки. Явно някъде има и конфликти. Рано или късно истината излиза", каза Михов.

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти