Саяна (Хасково) и Спартак (Пловдив) с равни шансове преди дербито според Inbet

Единадесетия кръг на Югоизточната Трета лига предлага интригуващ сблъсък. В събота от 16:00 часа един срещу друг излизат тимовете на Саяна (Хасково) и Спартак (Пловдив) в битка с непредвидим развой. 

Домакините започнаха неумело сезона, но постепенно възвърнаха позиции. Момчетата на Живко Желев преследват лидера и в този двубой получават идеален шанс да наваксат изоставането си от 8 точки. Тимът от Хасково взе 7 точки от последните си 3 срещи и ще се надява да продължи възходящата линия и срещу Спартак (Пловдив). 

Саяна измъкна точките на негостоприемен терен

Лидерът на Югоизток продължава без загубена точка и след 10 изиграни срещи. Активът на "гладиаторите" нараства със всеки изминал мач, като треньорската промяна изглежда не повлия на увереността на футболистите. Към максималният брой точки прибавяме и внушителната мощ в нападение и добрата защита, които доведоха головата разлика на тима до 55:3 и получаваме отговор защо тима от Пловдив е основния фаворит за влизане в професионалния футбол. 

Спартак (Пловдив) пак громи

Такова дерби няма как да бъде пропуснато от Inbet, като букмейкърът има някои интересни предложения. Шансовете за успех на двата тима изглеждат еднакви, а MEGABOOST коефициентът предлага примамлива опция за гпопадения:Саяна (Хасково) - Спартак (Пловдив) 2.37 / 3.75 / 2.37 Inbet MEGABOOST: Двата отбора да отбележат: Да, с повишен коефициент от 1.83 на 2.20.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти