Алекса и Елица Янкова планират сватба и бебе

Алекса Ерски е големият победител в четвъртия сезон на най-гледаното риалити предаване „Игри на волята“, който финал зрителите видяха във вторник вечерта. 7-кратният шампион по борба разкри пред „Телеграф“ за бъдещите си планове, как се е записал да участва в игрите, най-трудното нещо, което е изживял по време на формата, и историята за голямата му любов.

Сватба

Сърбинът зае почетното първо място и спечели наградата от 100 000 лв., но все още не знае какво ще прави с парите.

„Още не сме решили окончателно. Аз по принцип не съм и предполагал, че ще бъда победител. Все още обмисляме какво да правим. Като за начало ще се преместим да живеем в София. Нямаме собствено жилище, но искаме да си вземем апартамент под наем. Просто искаме да си имаме наше място, да сме си сами и да си създадем семейство, ако е възможно. Да станем трима. И също планираме следващата година да направим голяма сватба“, каза Алекса.

Борецът от Сърбия Алекса Ерски спечели “Игри на волята”

„Аз и Елица сме почти от две години заедно - сподели още финалистът и добави: - Планувам да се върна в борбата, да се стегна малко и да вляза във форма. Елица вече цели да стане майка. Колко деца искам ли? Колкото Господ ни даде. И на две, и на три ще бъда доволен, но като начало нека си имаме едно. Няма значение какво ще бъде, но колкото повече време минава, някак ми се иска да е момиченце. Не знам защо, просто така го чувствам - и сподели, че мечтае за семейство: - Сега мечтая най-много да си изградим с Елица наше семейство и наш дом. Нищо друго не е по-важно за мен за момента“. Двойката се запознават в Белмекен, когато Ерски е на лагер: „Запознахме се на един мой лагер в Белмекен. Аз бях с националния отбор там, а тя беше с нейни приятелки. Беше дошла да се види с бившия й отбор с нейните треньори. И е искала да го съчетае като почивка за един-два дни. И тогава ние се видяхме, случи се това, което трябваше да се случи и Елица реши да остане до края на моя лагер. Бяхме цяла седмица заедно.

Не мога да обясня първото нещо, което харесах в нея. Тя е толкова сладка, показа се като пандичка, като едно чисто ангелче“, спомня си големият победител.

Големият победител в „Игри на волята“ Алекса разкри какво ще направи с наградата

Половинката на Алекса се разбира чудесно с родителите му и той разказа: “Да, много добре се разбират. Приели са я като дъщеря, не като моята приятелка или съпруга, а като дъщеря. По принцип те я уважават много повече, отколкото мен, детето им (смее се). Аз също се разбирам много с нейните родители, те са страхотни. Вярвам, че ме харесват. Не съм толкова лош, че да е обратното (отново се смее)“.

Двамата обичат да тренират заедно и се разделят рядко, споделя борецът: „Да, когато живеехме в Сърбия, тренирахме много често заедно. Ние рядко се разделяме, но когато се налага, се случва и то е най-много за 1 или 2 дни. Или ако аз не ходя на лагери - и добави: - Ние живеехме година и половина в моята къща в Сърбия. Повечето време прекарвахме заедно, защото тя е българка и няма приятели в Сърбия и единственият човек, с когото може да си общува, съм аз“.

Любимото им занимание е да гледат филми и сериали заедно.

„А моето любимо занимание е да цъкам лига, което много дразни Елица, защото тя не играе и не обича такива игри. Дори ми казва, че това е загуба на време и то е така, но аз не мога да спра. Ние, мъжете, просто не искаме да порастваме и това ни държи детския дух - сподели той и добави, че много обича да пее: - Да, много обичам да пея. Обичам да слушам всякаква музика - българска, сръбска и всяка една. Мислил съм да се занимавам с музика. Всъщност сега всички участници от „Игри на волята“ се опитват да показват начина си на живот в профилите си, как тренират, как се хранят здравословно. Аз самият не се виждам по този начин. По-скоро се виждам в шоубизнеса, музика, пеене, да бъда водещ някъде. Това ми харесва. Все пак цял живот тренирам и се занимавам със спорт и сякаш ми се иска нещо различно за в бъдеще“.

Кастинг

Алекса разкри, че за него не е било тайна за това, че Елица го е записала за участие в „Игри на волята“, просто не е вярвал, че ще получи това съдбоносно обаждане. „Елица не ме е записала тайно в игрите, просто когато го направи, аз не го приех толкова сериозно, защото смятах, че това е някаква шега и че няма никакъв шанс да ме одобрят и звъннат - заяви победителят и добави: - Бях много учуден, когато ми се обадиха. Развълнувах се и си помислих: „Ето, може би наистина аз мога да участвам в такова предаване“, а именно „Игри на волята“. Победителят споделя, че с половинката си не са имали обща стратегия в риалити формата. „Изобщо не сме имали обща стратегия. Елица и аз влязохме там напълно неподготвени, нито физически, нито психически. Не сме правили никаква подготовка. Просто влязохме с идеята да се забавляваме. След това превъртях играта. Всеки следващ ход беше някаква стратегия. Обмислях всеки мой ход много добре“.

Борецът разказа и за първата си среща след финала на предаването с неговата любима Елица: „Първите думи, които казах на Елица след победата, бяха точно – Любов, аз успях! А тя каза, че е знаела през цялото време, че аз ще спечеля и че не е спирала да вярва в мен“.

„Най-трудното преживяване в игрите беше моментът, когато Елица отпадна. Липсваше ми много“, заяви категорично шампионът.

В социалните мрежи се изписаха хиляди коментари за Алекса и Виктория, относно отношенията им и колко близки са те. 

„Истината е, че Виктория и аз наистина сме много добри приятели. И сега, когато предаването приключи, ние продължаваме да се уважаваме много и двамата. Може би малко прекалено е изкарано всичко по телевизията. Нямаме никакви емоции един към друг. Тя си има приятел, аз съм си с Елица. Ние с Елица дори сме женени“, заяви Ерски.

Инстаграм профилът на победителя в „Игри на волята“ е блокиран от финала на предаването. Самият той не може да си отговори на въпроса защо: „Не знам какво да правя, голям проблем е. Звъня на някакви хора за информация какво може да се направи, надявам се, че ще успеем да го върнем“.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти