Фенка на Манчестър Юнайтед подкрепя Дания, но не само заради Кристиан Ериксен

Катрина Мария е една от най-сексапилната фенка на Дания. Тя подкрепя момчетата на Световното първенство в Катар, но не само заради Кристиан Ериксен, въпреки любовта й към Манчестър Юнайтед.

Моделът редовно публикува горещи снимки с екипа на “Червените дяволи”, аплодирайки Ериксен и компания на клубно ниво. Тя идва от Фарьорските острови, които са автономна част от Кралство Дания, и има повече от 100 000 последователи в Инстаграм.

През 2014 година Катрина се мести в самата Дания и оттогава подкрепя “Червения динамит”. Това, че Ериксен се присъедини към любимия й Юнайтед, е просто щастливо съвпадение.

През 2018-а тя обясни “любовната си афера” с “Червените дяволи”: така: “Имам куп приятели, които гледаха мачовете им и аз започнах да излизам с тях и също да ги гледам. Моето семейство също са фенове на Юнайтед, много е вълнуващо. Просто обожавам атмосферата, усещането е като за едно голямо семейство.”, сподели навремето Катрина.

Тя си спомня и своя любим момент като фен: “Мисля, че беше през 2013 година, когато за последно спечелиха титлата, беше страхотен момент. Бях с приятелите си и излязохме да купонясваме, прекарахме наистина страхотна вечер.”

Сега обаче за нея важен е националния отбор на Дания и тя се надява нейните любимци да направят големи неща на Мондиал 2022.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти