Людмил Киров: Показаното от футболистите срещу Септември (Симитли) ме стимулира

Людмил Киров направи повторен дебют на треньорския пост в Нефтохимик. През уикенда под негово ръководство бургазлии завършиха 2:2 срещу Септември (Симитли) в мач от деветия кръг на Втора лига. Младият наставник говори пред Sportal.bg за обстановката при "шейховете".

Септември (Симитли) пропусна да победи Нефтохимик

 "Благодарен съм на г-жа Златкова и Николай Маринов, че в поредица от разговори успяха да ме убедят да се върна в клуба. Когато го направих се уверих с очите си, че всички работят здраво – ръководството, служители, футболисти. Включих се веднага и с наличните състезатели се стремим да изпълняваме набелязаната програма. Разполагаме с приличен потенциал. Показаното от футболистите срещу Септември (Симитли) ме стимулира. Малко са отборите, които могат да заличат пасив от 0:2, при това само за няколко минути. Нашите момчета го сториха. 

Въпросният мач вече е история и продължаваме да работим. Това ще е съставът до края на годината. После ще анализираме и ако е необходимо ще вземем още футболисти. Приоритетната цел към момента е да сме извън "червената" зона. Ако се притеснявах дали ще я изпълним, нямаше да се върна в Нефтохимик. С няколко изключения, отборите във Втора лига са напълно равностойни. Има още много мачове до края на сезона и ще направим всичко, за да наваксаме пропуснатото. Това ще стане както вече казах с много, много работа", заяви Киров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти