Бременната Колийн Рууни раздава награди на конни надбягвания

Колийн Рууни се присъедини към зрителите на Фестивала за конни надбягвания ''Гранд  Нешънъл''  на хиподрума край Ливърпул, Ейнтри. Тя беше облечена с рокля, която със сигурност ще вдигне летвата на залозите в състезанието. Съпругата на английския национал Уейн Рууни, бременна в третия месец с първото си дете, избра да се появи в обшита с мъниста, ярка и цветна рокля за Деня на дамите на фестивала, дело на дизайнера Роберто Кавали.

Когато вятърът развя свободно падащата рокля, закръгленото коремче се очерта ясно пред погледите на присъстващите и стана ясно, че слуховете за бременноста й са истина, въпреки че футболната съпруга не е потвърдила официално новината. Роклята й беше почти толкова кичозна, колкото и роклите на другите дами, любителки на залозите, на които тя ще бъде жури в модното състезание. Куп гривни и огромни обеци допълваха тоалета й, а крачетата й красяха златисти обувки с голяма платформа и гигантска закопчалка на стойност 822 лири - творение на дизайнера Кристиан Лоботин.

Младата госпожа Рууни, която вчера отпразнува 23-ия си рожден ден, ще бъде член на авторитетната комисия, която ще отличи ''най-добре облечените'' дами на фестивала и  имайки предвид как изглеждат участничките, няма да й е никак лесно. Докато вчера на хиподрума липсваше каквото и да било чувство за стил, днешният разкош надминава стократно всички очаквания. Днес опитите да се привлече внимание се познават по окичените с пера шапки, флуоресцентните обеци и искрящо зелените рокли. Изкуственият им тен може да се види от нескромните деколтета, разголените рамене и крака. Някои стигат дори до крайности в името на модата - една участничка дори е боядисала косата си в ярко червено, за да отива на роклята й.

Около 50 000 човека се очакват на хиподрума в Ейнтри днес. Участничките в модното състезание пък, предварително регистрирали се по интернет, ще се представят в ревю пред журито. Победителката ще  получи 35 000 лири, Citroen C-Crosser 2.2HDi, 10-дневна почивка за двама на Карибите, един ден с екип от стилисти в любимия на госпожа Рууни бутик ''Крикет'' с възможността да си избере дрехи на стойност 1000 лири.  

Други членове на журито са съпругата на футболиста Хари Кюъл, актрисата Шери Мърфи и дизайнерът Джеф Банкс. Очаква се Колийн ще връчи наградата на ''крещящо облечената'' дама на надбягванията.

ВАЛЕНТИНА НЕДЕВА

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти