ГардеРОБ: Връзки. Вратовръзки.

Вратовръзката е велика тема
и няма как да спрем да я нищим, защото сякаш винаги има какво да се добави. Според колегите от GQ най-базовите според окраската типове вратовръзки са само няколко, така че решихме да ти ги припомним. Хубаво е да си имаш по един брой от всеки тип, да знаеш.

Чисто черна

Универсална е. Става за класически черен костюм с бяла риза, но можеш да я носиш и иронично на спортна шарена риза с поразширен възел. Освен това е идеална за по-сериозни поводи като сватба или (сори, ама да) погребение.

Раирана / карирана

Не говорим за някаква бясна шарения, а за нещо малко по-раздвижено от дюсната вратовръзка. Специалистите съветват никога, ама никога да не комбинираш райе с каре между риза и вратовръзка, но ужасно много дизайнери редовно чупят този остарял стереотип. Със сигурност ще е добре за някоя едноцветна риза, така че спокойно.

Клубна

Имаме предвид вратовръзка с лого на колеж, гимназия, фирма или масонска ложа (олеле...), което лого се повтаря многократно на самата вратовръзка. Позна - пак е добре за дюсна риза.

На точки

Малки точки, големи точки, огромни точки - значително по-добро раздвижване в дрешния ти ансамбъл например от вратовръзка с Тазманийския дявол, извинявай.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти