Йоана Санц отхвърля две предложения за брак на Дани Алвеш преди да му каже “Да”

Дани Алвеш е трябвало доста да се “потруди”, за да чуе заветното “да” от своята половинка Йоана Санц. Таблоидът “Сън” разкрива, че испанският супермодел е отхвърлила две предложения за брак от футболиста преди да се съгласи да се омъжи за него.25-годишната красавица, която е дефилирала по модния подиум за Джими Чоу, Гучи и Филип Плейн, може да се похвали с повече от 600 000 последователи в “Инстаграм”. В момента тя живее в Париж, след като се премества със своя съпруг във френската столица.

35-годишната Йоана и Дани започват за се срещат през 2015 година, след като общ приятел ги запознава. По онова време бразилският десен бек все още играе в Барселона.

Йоана заедно със своя приятелка споделяла апартамент, собственост на един от бизнес партньорите на Алвеш. След година в Торино, където Алвеш печели Серия А и Копа Италия и достига до финала в Шампионската лига с Ювентус, двойката отново се мести.

Преди да се приъседини към Пари Сен Жермен, Дани и Йоана отиват в Ибиса, където се женят тайно. Сватбата се провежда във Форментера, но малко се знае за това кой е присъствал на нея. Въпреки че двамата публикуват често в своите социални профили, те запазват мълчание за тайната церемония. ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ЙОАНА САНЦ ВИЖТЕ ТУК!!!

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти