(АРХИВ) Звездата от НБА Янис Адетокунбо става първият глобален посланик на бранда Betano

(АРХИВ) Звездата от НБА Янис Адетокунбо става първият глобален посланик на бранда Betano

Двукратният носител на наградата за най-полезен състезател (MVP) и шампион на НБА за 2021 г. Янис Адетокунбо се присъединява към Betano - водещият онлайн оператор за спортни залагания и казино игри. Партньорството е още една значима крачка за компанията, която не спира да подкрепя спорта и ще се изразява в брандирано съдържание, събития и добавена стойност за обществото на пазарите на Betano.

Суперзвездата на Милуоки Бъкс, известен с прякора си „The Greek Freak“ („Гръцката откачалка“), и Kaizen Gaming, компанията майка на Betano, споделят общо гръцко „наследство“, както и истинска история на успеха на международното игрално поле. Само за по-малко от десетилетие Kaizen Gaming се издигна от стартираща компания в Гърция до глобален лидер, който в момента е активен в 12 държави в Европа, Латинска и Северна Америка. През 2022 г. компанията беше призната и за Оператор на годината от наградите EGR.

„Подхождам с отговорност и винаги се стремя към партньорства, които означават нещо за мен. С Betano имаме невероятно сходство както по отношение на споделената ни страст към спорта, така и в нашия стремеж и отдаденост към непрекъснатото усъвършенстване.“, каза Янис Адетокунбо.

„Не можем и да си помислим за по-добър глобален посланик за нашия бранд Betano. Освен че е най-добрият активен баскетболист в света, Янис Адетокунбо въплъщава всичко, което ценим в Kaizen Gaming, а това е упорита работа, ангажираност, непрекъснато усъвършенстване и най-вече човечност. Въпреки че сферите, в които сме активни може да са различни, ние виждаме в него всичко, което защитаваме, а стремежът ни е нашата марка и нашата компания да бъдат сред най-добрите международно позиционирани лидери, стъпили здраво на земята.“, каза Джордж Даскалакис, съосновател и Изпълнителен директор, Kaizen Gaming.

В момента Kaizen Gaming спонсорира, чрез своите марки Betano и Stoiximan, някои от най-добрите футболни отбори в Европа и Латинска Америка, включително FC Porto, Sporting CP и SL Benfica в Португалия, Oympiacos FC, Panathinaikos FC и PAOK FC в Гърция, както и Atletico Mineiro и Fluminense в Бразилия. Kaizen Gaming беше и първата компания в индустрията, която подписа сделка с FIFA по време на Световното първенство по футбол в Катар през 2022 г.

Последвайте каналите ни в:

Още от Спорт и бизнес

Виж всички