Звездата от НБА Янис Адетокунбо става първият глобален посланик на бранда Betano

Звездата от НБА Янис Адетокунбо става първият глобален посланик на бранда Betano

Двукратният носител на наградата за най-полезен състезател (MVP) и шампион на НБА за 2021 г. Янис Адетокунбо се присъединява към Betano - водещият онлайн оператор за спортни залагания и казино игри. Партньорството е още една значима крачка за компанията, която не спира да подкрепя спорта и ще се изразява в брандирано съдържание, събития и добавена стойност за обществото на пазарите на Betano.

Суперзвездата на Милуоки Бъкс, известен с прякора си „The Greek Freak“ („Гръцката откачалка“), и Kaizen Gaming, компанията майка на Betano, споделят общо гръцко „наследство“, както и истинска история на успеха на международното игрално поле. Само за по-малко от десетилетие Kaizen Gaming се издигна от стартираща компания в Гърция до глобален лидер, който в момента е активен в 12 държави в Европа, Латинска и Северна Америка. През 2022 г. компанията беше призната и за Оператор на годината от наградите EGR.

„Подхождам с отговорност и винаги се стремя към партньорства, които означават нещо за мен. С Betano имаме невероятно сходство както по отношение на споделената ни страст към спорта, така и в нашия стремеж и отдаденост към непрекъснатото усъвършенстване.“, каза Янис Адетокунбо.

„Не можем и да си помислим за по-добър глобален посланик за нашия бранд Betano. Освен че е най-добрият активен баскетболист в света, Янис Адетокунбо въплъщава всичко, което ценим в Kaizen Gaming, а това е упорита работа, ангажираност, непрекъснато усъвършенстване и най-вече човечност. Въпреки че сферите, в които сме активни може да са различни, ние виждаме в него всичко, което защитаваме, а стремежът ни е нашата марка и нашата компания да бъдат сред най-добрите международно позиционирани лидери, стъпили здраво на земята.“, каза Джордж Даскалакис, съосновател и Изпълнителен директор, Kaizen Gaming.

В момента Kaizen Gaming спонсорира, чрез своите марки Betano и Stoiximan, някои от най-добрите футболни отбори в Европа и Латинска Америка, включително FC Porto, Sporting CP и SL Benfica в Португалия, Oympiacos FC, Panathinaikos FC и PAOK FC в Гърция, както и Atletico Mineiro и Fluminense в Бразилия. Kaizen Gaming беше и първата компания в индустрията, която подписа сделка с FIFA по време на Световното първенство по футбол в Катар през 2022 г.

Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти