Брат на Марадона: Прекалено много хора говорят за смъртта на Диего

Брат на Марадона: Прекалено много хора говорят за смъртта на Диего

Единият от братята на Диего Марадона - Уго, изрази голямото си възмущение от това колко много хора публично коментират събитията около смъртта на неговия по-голям брат.

“Другият ми брат и сестрите ми страдат заради всички тези хора, които излизат и говорят за Диего. Ние винаги сме били с него и никога не сме виждали тези хора. Надявам се на небето да няма социални мрежи и че Диего почива в мир. Нашето семейство иска справедливост, но толкова много хора говорят за случилото се, че така те объркват хората, които обичаха Диего. Всички твърдят, че са били негови приятели. Защо тогава не бяха до него? Това е невероятно нещо. Остава само да кажат, че брат ми се е самоубил. Да престанат с говоренето и да оставят съда да работи на спокойствие. Всички, които говорят по телевизията за него, ме ядосват, но не и дъщерите му. Останалите просто търсят шестмесечна слава.

Разбрах за смъртта на Диего от моята дъщеря. Когато във въпросния ден излязох на улицата, преди да разбера за случилото се, всички ме гледаха странно. Когато се прибирах, дъщеря ми ми позвъни, казвайки, че чичо й е починал. Не знам как стигнах до вкъщи тогава. Брат ми правеше чудеса на терена, той беше извънземен. Говорих с президента на Архентинос Хуниорс и му благодарих за всичко, което направиха в клуба след смъртта на Диего. Любовта на хората в Неапол към Диего е впечатляваща и подхождат с голямо уважение към случилото се. Диего прекара осем славни години в Неапол. Направи така, че градът да бъде уважаван”, заяви Уго Марадона пред Puro Futbol.
Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички