Крушарски: Колегите ми да си седнат на г*за и да не определят кой да играе в националния отбор!

Крушарски: Колегите ми да си седнат на г*за и да не определят кой да играе в националния отбор!

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи доста любопитен коментар относно националния отбор. Както е известно, преди няколко дни БФС обяви Ясен Петров за старши треньор на "лъвовете". Ето как Крушарски коментира назначението на Пловдивския Джанини: 

"Ако ние в клубове не спрем да се дрънкаме и да си правим мръсотии един на друг, няма да стане. Нека се съберем и си ударим по един шамар, да се разберем кой за какво се бори. Иначе и Меси да дойде, и Марадона да дойде от оня свят, нищо няма да постигнем. 

Хубаво е, че Ясен Петров е от Пловдив, но аз от Пловдив нямам много хубави впечатления. Нека моите колеги си седнат на г*за и да не определят кой да играе. Нека оставят човека да работи и да прави това, което смята за правилно. А не да се чуди какво ще му дойде на главата.

Всички викат, че не се месят, но се месят, естествено. Вие как мислите! Всеки иска да наложи някой, за да го продаде. Парите в световния футбол свършиха, навсякъде вървят надолу. Знаете ли колко клубове по света не си изпълняват месечните задължения. В България не сме още във времето на швейцарския часовник. Направете обаче една статистика колко клубове по света са швейцарски часовник", каза шефът на "смърфовете".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти