Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" след Нидерландия - Украйна 3:2

Над 7 милиона лева печалби се крият зад магическите числа в игрите на Спорт Тото

Над 7 милиона лева печалби се крият зад магическите числа в игрите на Спорт Тото

Числата са неизменна част от живота на човека от дълбока древност до наши дни. Те служат за ориентация във времето и пространството, явяват се едни от най-интригуващите символи, а нерядко са източник на най-различни вярвания. Например нумерологията възниква от убеждението, че чрез числата може да бъде разгадана съдбата на човек. Счита се, че те са смислово натоварени, носят определена енергия и със своята магична сила влияят на човешкия живот. Астролози и нумеролози са категорични, че житейският път и късметът на хората са предопределени от датата и часа на раждане. Затова много от участниците в игрите на Спорт Тото, при избора си на числа, се спират на рождените дати на своите близки. Те им се доверяват с надеждата да им донесат късмет в познаването на печелившата комбинация.

Такъв е и случаят със Захаринка Тотева от Габрово, която спечели  сумата от 26 449 лева от играта „Тото 2 – 5/35“. Дългогодишната участничка играе със система номер 1, а 7-те късметлийски  числа са именно рождените дати на нейното семейството. Друг фен на „5 от 35“ – Румен Алексиев залага на сигурно и в допълнение редовно попълва всичките девет позиции в играта „Тото Джокер“. Желаният финансов успех не закъснява и той печели съответно  31 159 лева и 36 754 лева, от два различни тиража на тази популярна игра.

Според онлайн платформа, анализирала някои сред най-популярните лотарии в света,  най-често попадалото в печеливши комбинации число е 16, a веднага след него се нареждат 22, 28, 37, 6 и 3. За истински карък сред числата се счита 18, което е било сред печелившите едва 3 пъти.

Астролозите пък съветват да подбираме числата според зодията си. Единицата е щастливото число на Лъва, двойката за зодия Рак. Представителите на зодиите Овен и Скорпион е хубаво да правят решителни крачки в живота си на 3-то число. Девите и Близнаците да се обградят с 4-ки, защото те ще им донесат завидни умения в областта на търговията. Фаталното 13-то число се счита за не по-малко късметлийско за тези зодии. Петиците засилват комуникативните умения на Стрелеца. Шестиците внасят хармония и удовлетворение в живота на Телеца и Везните. Козирозите ще се справят по-лесно с трудностите, ако се доверят на числото 7. Водолеите придобиват по-голяма енергичност и креативност с числото на безкрайността - 8. Силната интуиция на зодия Риби се засилва от деветката.

Независимо дали ще се доверите на своята интуиция, на нумеролозите или астролозите, 50-ти тираж на Спорт Тото е зареден с цяло съзвездие от печалби. В играта „Тото 2 – 6/49“ ви очаква вълнуващата сума от 4 100 000 лева,  а в „Зодиак“ могат да бъдат спечелени до 3 000 000 лева. Любителите на „Тото 2 – 6/42“ се радват на стремително нарастващ джакпот от 660 000 лева. Играта „Тото 2 – 5 от 35“ ще зарадва своите привърженици с 5 бонус печалби по 1000 лева, изтеглени чрез жребий. Ако искате да заложите на вашата дата или искате да направите подарък на рожденик, особено подходяща е играта „Тото 2 – Рожден Ден“. Не забравяйте и „Тото Джокер“, в която залог само от 20 стотинки може да ви донесе петцифрени суми.

Повече информация за многобройните печалби в числовите и моментните лотарийни игри на Спорт Тото може да получите на сайта www.toto.bg. Възползвайте се от възможността да се регистрирате и да направите своя първи онлайн залог.


Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти