Гледай на живо

Югозападна Трета лига (Група "А"): Марек - Чавдар (Етрополе) 1:0 (почивка)

Баскетболът в България се завръща с марка НАЛБ

Баскетболът в България се завръща с марка НАЛБ

След тримесечна пауза от какъвто и да е баскетбол на организирано ниво в България днес любимата игра с оранжевата топка се завръща в "Овергаз арена". В столичната зала официално ще бъде възобновен сезонът в добилата сериозна популярност през последното десетилетие Национална аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ).

Ръководството на НАЛБ е създало максимално разумни и адекватни противоепидемични мерки, чрез които приоритет номер едно остава здравето както на всички участници, така и на членовете на екипа. Тях може да видите ТУК.

Сезонът в НАЛБ се подновява днес с мачовете от 20-ия кръг на лигата, а самата вечер започва с отложен двубой от 19-ото завъртане. От 19:00 един срещу друг ще застанат Джедай Мастърс и Мечките. Двата отбора са част от Дивизия III на първенството. Веднага след него започва мач от Дивизия I, който ще противопостави Олд Таймърс и Норт-Уест-Глобал Тест. Вечерта завършва с още една среща от Дивизия III, като този път на паркета в "Овергаз арена" ще излязат София Уориърс и Ремонт Експерт. 

В НАЛБ участват хора, които не се състезават професионално, но са жадни за баскетбол. Целта на организацията е да разширява границите на любимата игра и да предоставя възможност на всеки любител да се докосне до тръпката от играта.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА НАЛБ

ДИВИЗИИ И КЛАСИРАНЕ

ФОРМАТ НА ЛИГАТА

ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЛБ

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти