Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

Спорт тото - допълнителни печалби без допълнителен залог

Спорт тото - допълнителни печалби без допълнителен залог

Измина половин година, наситена с допълнителни печалби от Спорт тото, които зарадваха стотици участници в игрите на тотализатора. Безспорно, най-големият плюс на този вид печалби е, че те не са обвързани с допълнителен залог, а са възможност за бонус към залозите за числовите и моментните лотарийни игри. Това щедро поощрение привлече вниманието на всички, за които мечтата да спечелят от тотото е очаквана реалност.

За изминалите шест месеца бяха раздадени разнообразни парични бонус печалби от игрите Втори тото шанс на „Тото 2 - 6 от 49“, „Тото 2 - 5 от 35“ и „Тото 2 - 6 от 42“ на стойност над 500 000 лева.

Девет нови автомобила от играта Втори тото шанс „6 от 49“ вече са в ръцете на първите си собственици. С безплатна романтична почивка в страната и чужбина, всяка от които на стойност 2 000 лева, се сдобиха 35 участници, които се включиха в програмата за Лоялност Тото клуб, която продължава до 12-ти юли с кампанията „63 години ТОТО Мания“ и очаква своите 63-ма печеливши. Редовно бяха раздавани и множество предметни печалби - лаптопи, телевизори, смартфони, цифрови фотоапарати, смарт часовници, таблети и 20 спортни велосипеда. Разбира се, тази тенденция за постоянни бонус печалби към редовните залози за числовите и моментните лотарийни игри ще продължава и занапред.

Първата възможност за допълнителни печалби ще бъде факт още тази неделя в 48-мия тираж на Спорт Тото. Участниците в класическата „Тото 2 - 5 от 35“ имат възможност да спечелят до 200 000 лева в нейният Втори тото шанс, а всички, които са заложили в емблематичната „Тото 2 - 6 от 49“, освен прогнозен джакпот от 3 900 000 лева, могат да се сдобият и с допълнителни печалби до 130 000 лева.

Очакваният джакпот на стойност 620 000 лева в играта „Тото 2 - 6 от 42“, също е гореща точка, към която ще се устремят всички, които желаят печалби с 6ХXL размери. И в тази игра Спорт тото е предвидило Втори тото шанс, в който натрупаната сума за неделния тираж е 60 000 лева.

Всички, които се питат защо играта „Тото 2 – Зодиак“ се казва така, ще получат отговор веднага – защото печалбите са космически и достигат до 3 000 000 лева.

Тегленето на печелившите комбинации за 48-я тираж ще бъде проведено тази неделя от 18:30 в ефира на БНТ. Залози се приемат в тото пунктовете и онлайн на toto.bg до 18:00 часа на 14-ти юни.

Актуална информация и новини може да проследявате на сайта ни www.toto.bg, както и социалните мрежи. Не пропускайте да гледате на живо в ФБ страницата ни тегленията на тиражите на Тотализатора всеки четвъртък и неделя.

Още от Спорт и бизнес

Виж всички