Джевизов: Галин и Владо имат огромен потенциал

Джевизов: Галин и Владо имат огромен потенциал

Директорът на школата на ЦСКА Спас Джевизов изрази голямо задоволство от назначението на Галин Иванов. Той познава отлично наставника, като му бе треньор в първия отбор на "армейците" през пролетта на 2000 г. Джевизов похвали работата на Иванов в ДЮШ.

"Назначението на Галин Иванов и Владо Манчев е признание за школата. Но този ход на ръководството ми създава грижи, тъй като трябва да търся заместници и на двамата. Най-вероятно ще вземем външни хора", обясни Джевизов, цитиран от вестник "Тема спорт".

"Щастлив съм, че шефовете се обърнаха към ДЮШ, това говори много. Пожелавам успех на Галин и Владо, те го заслужават. Имат огромен потенциал и дано го покажат. Залогът е голям, надявам се да не прегорят и да не бъдат изхабени. Но пък им се дава наистина рядък шанс и трябва да го използват", добави Джевизов.

"В отбора набор 1998, воден досега от Галин Иванов, има шест юношески национали. Това показва неговата отлична работа с тези момчета", изтъкна големият нападател на "червените" от 80-те години.

"Идеята да бъдат назначени Галин и Владо е с цел да се осъществи приемственост между юношеските формации на ЦСКА и мъжкия отбор. Да се възстанови това, което бе преди години, когато отборът ни вървеше добре и в Европа. Галин няма опит с мъжки отбори, но пък има воля и характер", каза още Спас Джевизов.
 
Наборът на Галин, който участва в Елитната група до 17 г., има мач с Дунав днес в София, като ще бъде воден поне временно от Антон Димитров-Пирожката.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти