Стоичков дойде да изпрати Трифон

Стоичков дойде да изпрати Трифон

Христо Стоичков пристигна спешно в България от Щатите. Днес се чака и Красимир Балъков да кацне от Германия. Две от големите емблеми на четвъртите в света идват, за да почетат друг славен от четата - починалия внезапно на 13 февруари Трифон Иванов.

Кавалерът на "Златната топка" летя почти цяло денонощие от Маями до София, за да се прости в сряда с един от най-големите си приятели от четвъртите в света.

От летището разказаха, че още на паспортния контрол Стоичков е бил просълзен и не е искал да разговаря с никого. Само признал, че е имал близо 500 неприети повиквания през нощта, когато е спял, а се е разчула трагичната новина за Трифон. На секундата Камата информирал шефовете си в американския тв канал "Унивижън", че тръгва за България, и отменил всички свои предавания. Обещал, че ще се прибере веднага след погребението.

"Трифон беше от най-добрите ми приятели, само преди няколко дни говорих с него, не мога да повярвам", каза през сълзи Стоичков пред "Труд" няколко часа след кончината на железния защитник.

Почти всички от Пеневата чета ще бъдат във Велико Търново за погребението в сряда. Няма да присъстват само някои от тези, които живеят в чужбина и не са получили разрешение от работодателите си. Всички те обаче ще изпратят венци в памет на своя другар.

"Труд"

Още от БГ Футбол

Виж всички