Майкъла: Стоичков, ела и смени Йорданеску!

Майкъла: Стоичков, ела и смени Йорданеску!

Бившият защитник и екс-шеф на "Армията" Георги Илиев-Майкъла предложи доста изненадваща кандидатура за нов треньор на ЦСКА-София. Попитан какво мисли за напрежението, което витае около Едуард Йорданеску, бизнесменът беше лаконичен: "Пишете, че предлагам Христо Стоичков за треньор на ЦСКА-София. След като толкова пази този румънец чак от Маями, нека той да го наследи. Да доведе екипа от помощници, с които дойде през 2013 година на "Армията" (б.а. - Петко Петков и Стефан Генов бяха тогава за кратко заедно с Камата)".

"Да, Ицо е легенда на ЦСКА, обаче какъв акционер е, като не дава 1 лв. в бюджета. Според мен тези, които издържат отбора трябва да вземат решение. Чух, че преговарят със Стойчо Младенов. А аз за него съм си казал мнението. Той е от гробокопачите на ЦСКА", каза още пред "7 дни спорт" Майкъла.

"За мен най-правилният вариант за нов треньор на ЦСКА-София е Любослав Пенев. Нека той да поеме отбора. Любо има и знанията, и авторитета да вдигне отбора. Но явно нещо пречи да стане той. Отново казвам, решението трябва да го вземат собствениците", завърши бившият бранител на "червените".

Както е известно, ЦСКА-София официално подкрепи Едуард Йорданеску след загубата в Разград. Христо Стоичков беше подписан под декларацията в защита на треньора. Лично Камата доведе Младши за треньор след уволнението на Христо Янев. Ицо не пожела Любослав Пенев, тъй като последният не уважи бенефиса му тази година. Той се обади на своя приятел Джика Хаджи, който му препоръча неизвестния досега у нас специалист.

Още от БГ Футбол

Виж всички