Антон Недялков: Трудно е да се надиграваш с най-добрия отбор в България

Антон Недялков: Трудно е да се надиграваш с най-добрия отбор в България

Левият защитник на ЦСКА-София Антон Недялков заяви, че Лудогорец е спечелил заслужено на "Лудогорец Арена". Националът обяви, че въпреки разликата от 10 точки между двата тима, "червените" ще продължат да се борят за първите места. Освен това отрече да има конфликт между българи и чужденци в съблекалнята.

"Ставаха хубав мач. Започнахме агресивно, но не се получи след това. Лудогорец спечели заслужено. Опитахме да направим всичко възможно. Това е най-добрият отбор в България, не е лесно да се надиграваш.

И като битка, и като спортно технически качества не ни се получиха много нещата в този мач. Отдалечихме се от първото място, но ние сме ЦСКА. Голям отбор, който ще се бори до край. Няма да е приятно настроението след двете загуби в съблекалнята, като се надявам още следващата среща да играем по-добре и да победим. Няма конфликти между българи и чужденци, това са измислици на медиите. Чувствам се добре тук, феновете ни подкрепят, което е най-хубавото, тъй като, когато има повече фенове да те подкрепят, трупаш самочувствие и показваш най-доброто, на което си способен", коментира Недялков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти