Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Люпко иска Тонев и Гонзо да останат, смята, че може да постигнат много

Люпко иска Тонев и Гонзо да останат, смята, че може да постигнат много

Треньорът на Левски Люпко Петрович призо­ва всички на „Герена" за обединение, за да пос­тигне отборът по-добри резултати през следва­щия сезон. В момента сърбинът е на почивка, но след процесите в клуба и заявените ос­тавки от Иво Тонев и Ге­орги Иванов, той взе от­ношение по случая.

„Знам, че Иво Тонев е обявил, че ще подаде оставка. Друго не знам, а и не е моя работа да коментирам. Г-н Тонев и Гонзо ме поканиха на работа, аз съм просто треньор в клуба. Надя­вам се Иво Тонев да ос­тане на работа на „Гере­на", защото с него и Гон­зо можем да постигнем много неща", заяви Пет­рович пред „Меридиан Мач".

„Призовавам феновете на Левски за обеди­нение и подкрепа към Иво Тонев. Левски не е взимал титли и купи в последните години, за което има много причи­ни. Но сега е важно да има обединение. Иво Тонев, Георги Иванов, аз, всички работим за доброто на Левски", продължи Петрович.

Той отказа да даде конкретни параметри по селекцията, но разкри, че се работи усилено.

„Казал съм на Георги Иванов от какво има нужда Левски. Знам много добре какво тряб­ва да се направи, за да бъдем по-силен отбор за пробив в Европа. Целта е да върнем тит­лите и купите", завърши Петрович.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички