Иво Тонев даде нов срок: Сектор А ще има козирка до края на годината

Иво Тонев даде нов срок: Сектор А ще има козирка до края на годината

Един от собствениците на Левски Иво Тонев заяви, че сектор А на "Герена" ще се сдобие с козирка до края на годината. Тази заявка Тонев даде веднага след днешния управителен съвет на "сините". Сектор А бе открит с официална церемония на преди дербито с Лудогорец на 23 април.

"Бях 4 години председател на УС на тотото и поради тази причина ме наричат Тотонев. Знаете, че съм информиран. Бях почти 5 години председател на комисията н младежта и спорта в София. За 5 години направи толкова много, колкото не е направила в цялата си история. Стигаме до Левски. Годината, в която управлявах Левски е 2012-2013, единствената година, в която Левски бе равностоен на Лудогорец - изпуснахме титлата 17 минути преди края, загубихме купата на дузпи от Берое. Приех го тежко, подадох оставка.

Батков ми каза да остана, за да завърша сектора, който съборихме по мое желание и сега го има. Президент на един друг клуб го нарича кабрио, да му кажа на него и всички левскари, че до Нова година няма вече да е кабрио - ще има козирка", заяви председателят на УС на Левски Иво Тонев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички