Гледай на живо

Вълнуващи сблъсъци ще решат спора в една от най-трудните групи - на живо от Германия с последните новини преди мачовете от група "B"

Сектор "Б" изпрати легендарен фен на Левски (видео)

Сектор "Б" изпрати легендарен фен на Левски (видео)

Десетки левскари от агитката на "сините" изпратиха днес един от най-известните фенове в Сектор "Б" - Николай Бандев. Коко няколко години бе част от южната трибуна, а неговите приятели се разделиха с него с много песни и факли.

Николай Бандев почина в средата на седмицата.

Привържениците на „сините“ публикуваха прочувствен материал в сайта nkp.bg:

"Почивай в мир, Коко!

Днес, 3 юни 2016 г. изпратихме в последния му път Николай Бандев. Или просто Коко, както го знаехме всички. Емблема на Сектор Б, легенда, Левскар с главно „Л”.  Човек, който не спазваше законите, а ги създаваше! Човек, който не съблюдаваше правилата, а ги определяше! Човек, който не следваше, а водеше! Човек който винаги беше на първа линия, а не се криеше в средата! Човек, който не се учеше, а преподаваше! Човек, който не само живя както той и само той искаше, но и човек, който ни учеше как ние да живеем, как ние да се борим за своето, как ние да отстояваме своите позиции и как никога да не се отказваме! Както самият той правеше. До сетния си дъх!

Човек, който за разлика от много други, не гореше мостовете между поколенията, а ги градеше! Или където те бяха разрушени, ги поправяше! И ние покрай него проходихме, ако щете в буквалния смисъл! Той ни отвори очите! За света, за живота! Затова, колкото и стряскащо да звучи, ако въобще има нещо хубаво на едно погребение, то днес това бяха хората от няколко различни поколения. Защото Коко създаде и оставя след него поколения заклети левскари. Които винаги ще го помнят и той винаги ще живее с нас! Докато на тази земя ходи и диша и последния левскар. Затова и днес не си взехме сбогом! А просто едно довиждане! Защото знаем, че някой ден пак ще се видим, там, горе... и пак ще гледаме мачовете на любимия Левски от едно по-хубаво място... и отново заедно ще запеем всички песента за отбора в нашите сърца…. А дотогава - почивай в мир, Учителю! И благодарим!"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички