Иван Вуцов: Гонзо трябваше да си е тръгнал отдавна

Иван Вуцов: Гонзо трябваше да си е тръгнал отдавна

Бившият футболист и треньор на Левски Иван Вуцов смята, че Иво Тонев трябва да запази поста си на председател на Управителния съвет.

"Мисля, че това, което прави Иво Тонев с тази оставка, не са добри неща. Тези промени не са необходими в момента на Левски. Нека мине следващият сезон пък тогава да преценява. Не може да оставя така недовършена работата си. Аз мисля, че Иво има необходимите качества, за да направи така, че Левски да изглежда по-добре като клуб."

"Не знам защо се правят тези неща. При всички положения това няма да се отрази никак добре на отбора, ако, разбира се, се стигне до промени. Още един път го призовавам да остане, докато свърши новото първенство, а след това да си прави сметка дали ще продължи или не. Не ги разбирам тези неща да казва "Хайде, гледайте си работата, ето я оставката". Не знам дали феновете ще го подкрепят, но за мен е нужно Иво да остане. Кой ще дойде вместо него?! Не трябва да се правят панаири", обясни Вуцов.

Той добави, че решението на Георги Иванов да подаде оставка е закъсняло. "Не ме е яд за него. Той отдавна трябваше да свърши тази работа и да подаде оставка. При него са само приказките, докато при Иво Тонев е друго. Има хора, които да заменят Георги Иванов - Наско Сираков или Андрей Желязков", каза още Вуцов.

"Тема Спорт"


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички