Агентът на Шарапова нападна душманките й

Агентът на Шарапова нападна душманките й

Агентът на руската тенисистка Мария Шарапова Макс Айзенбад се изказа остро срещу тенисистките, които се обявяват публично против даването на покана за "Ролан Гарос" на клиентката му. Последната, която се изказа в този дух е полякинята Агниешка Радванска.

Самите организатори на втория за годината турнир от Големия шлем също все още не са обявили решението си дали да дадат "уайлд кард" на изтърпялата 15-месечно наказание за употреба на мелдоний Шарапова, която ще направи завръщането си на корта на 26 април в Щутгарт.

"Всички тези опитни тенисистки от "втория ешелон" като Радванска и Возняцки никога не са печелили турнир от Големия шлем. Те виждат, че времето им отминава, отдолу се задава ново поколение, което ги притиска и затова хитруват, като говорят срещу участието на Мария в Париж.

В отсъствието на Серина Уилямс, Виктория Азаренка и Петра Квитова, те виждат своя последен шанс да спечелят турнир от Големия шлем. Те обаче не са чели решението на Спортния арбитражен съд по случая с Мария и говорят неподготвени", казва Айзенбад.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички