Серина по погрешка разкрила, че е бременна

Серина по погрешка разкрила, че е бременна

Световната номер 1 в женския тенис Серина Уилямс разкри, че по погрешка е пуснала в социалните мрежи първата си снимка, от която личи, че е бременна.

Американката предизвика фурор с фотоса и едва на следващия ден от щаба ѝ потвърдиха информацията, че е бременна от цели 20 седмици, с което стана и ясно, че е спечелила титлата в Australian Open в това състояние.

"Аз се снимах само за себе си, не трябваше да я пускам в социалните мрежи и затова я изтрих впоследствие. Но така или иначе вече бях планирала да го обявя публично, така че нищо фатално не се е случило.
Исках да се абстрахирам от всичко негативно като очаквания около бременността - че ще ми е лошо постоянно, че ще съм вечно болна, много стресирана…
Щом Винъс още играе, значи и аз мога, определено планирам да се завърна. Няма такова значение, че съм била бременна при триумфа в Аustralian Open, защото всички очакваха да спечеля титлата, а и аз не знаех, че съм бременна. Когато не печеля турнирите е по-голяма новина от тогава, когато ги спечеля", обобщи Уилямс.
Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички