ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Жена нахлу и довърши брейка на Рони О’Съливан (видео)

Жена нахлу и довърши брейка на Рони О’Съливан (видео)
Снукърът
е считан за джентълменски спорт, играчите имат стриктен дрескод, а публиката трябва да спазва пълна тишина по време на изпълнението на ударите. От време на време обаче и тази спокойна игра предоставя късчета лудост, екстравагантност и нетипични събития с привкус на скандал.
Рони О’Съливан методично и рутинно приключваше заключителния си сенчъри брейк за победата с 4:1 над Анда Жан, когато една зрителка реши да разчупи стереотипа и прескочи бариерите около масата, за да се докосне до Гения от Чигуел. Той й предостави щеката си, а тя направи два неуспешни опита да реализира последната черна. Реферите търпеливо решиха да я изчакат, преди да я ескортират до изхода, като тя не се съпротивляваше и не се стигна до намесата на охраната в залата в Барнзли.
Що се отнася до подобно фенско натрапване, то снукърът помни и по-фрапиращ случай, и то на финал на Световното първенство в “Крусибъл”, и то отново в двубой с участието на О’Съливан - при победата му през 2008 година над Али Картър с 18:8.
Иначе в самия двубой срещу Йон Жан Ракетата отново бе безапелационен, играейки с маратонки заради подут глезен. Той направи впечатляващи брейкове от 68, 126, 127 и 129, който можеше да е 136, ако не се бе намесила дамата от публиката.
Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти