Предстои морско дерби!

Предстои морско дерби!

В следващия кръг на Югоизточната Трета лига ни очаква морско дерби. На „Арена Созопол“ Нефтохимик ще се изправи срещу регионалния си съперник. Срещата от 6-ия кръг на първенството ще е на 15-ти септември, от 18:00 ч.

„Шейховете“ са еднолични лидери във временното класиране, с пълен актив от 15 точки. Те извоюваха пет поредни победи от пет мача и се утвърдиха като фаворити в групата. Тимът на Созопол също заявява амбиции за челните места в класирането. „Вампирите“ до момента имат три победи и две загуби. След вчерашната си загуба от Борислав /Първомай/ те ще са амбицирани да се реваншират с победа. „Шейховете“ обаче ще защитават с всички сили първото си място.

Очаква се изключително интересен сблъсък, в който Нефтохимик ще има нужда от подкрепата на своите фенове. Ще има организиран транспорт до Созопол, от който ще могат да се възползват всички, които искат да станат част от дербито, на символичната цена от 4 лв. за отиване и връщане. Автобусът ще тръгне в 16:30 ч., от Трета поликлиника.

"Призоваваме всички „зелени сърца“ да дойдат на важния мач със Созопол и да покажат мощна подкрепа, както са го правили винаги. Нека да направим созополския стадион зелен", приканиха от Нефтохимик.

Още от Трета лига

Виж всички