Изпълкомът на БФС се събра – следете на живо всичко най-интересно

Изпълкомът на БФС се събра – следете на живо всичко най-интересно
В 14:00 часа ще започне заседанието на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз. Както е известно, в родния футбол настъпи бурна седмица, дошла след загубата с 0:6 от Англия и расисткия скандал, случил се на мача.
Припомняме, че премиерът Бойко Борисов поиска оставката на президента на централата Борислав Михайлов, която стана факт. След нея последва такава и от вицепрезидента Атанас Фурнаджиев, а първият заместник Йордан Лечков е в предизборна кампания.
Така се очаква БФС да бъде оглавен от Михаил Касабов, който да насрочи извънреден конгрес. В Бояна ще бъде и селекционерът Красимир Балъков, който ще даде отчет за последните мачове на националния отбор.
Следете всичко случващо се на Изпълкома в Sportal.bg!

13:00 Футболните ръководители започнаха да пристигат в Бояна
13:50 Президентът в оставка Борислав Михалйлов, първият вицепрезидент Йордан Лечков, Атанас Фурнаджиев, Венцеслав Стефнов, Спас Русев и Валентин Михов пристигнаха за заседанието на изпълнителния комитет
14:00 "Очаквам да приемем оставките. Това е акт на приемане на отговорност", бе краткият коментар на Валентин Михов на влизане
14:10 Започна пресконференцията на Борислав Михайлов, в която той обяви мотивите си за подадената оставка и направи кратък отчет на свършеното за 14 години. Подробности тук!
16:00 Спас Русев напусне преждевременно Изпълкома
16:10 Михаил Касабов ще изпълнява дължността на президент на БФС до свикването на нов конгрес. Подробности тук!
16:24 Красимир Балъков подаде оставка като национален селекционер. Подробности тук!

Още от БГ Футбол

Виж всички