Крушарски: Ако ще сменяме Боби с Бербатов, мерси!

Крушарски: Ако ще сменяме Боби с Бербатов, мерси!

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски изгледа мача на България с Англия от VIP-ложата в компанията на своя приятел Чавдар Цветков.

„Вие какво сте очаквали от този мач? На какво от­горе може да се бо­рим с Англия. Мно­го сме далеч от тяхното ниво. Яд ме е само, че в на­шия национален отбор не видях малко повече агре­сия, мъжка игра и по-здраво стъпване на терена. Знаете, че в моя отбор това е първото, на което държа. Футболистите трябваше да покажат хъс и ни­кой нямаше да ги обвинява за нищо. Аз си мисля, че на­шият Карагарен можеше да изпъкне с подобни качества в този мач. Той е напористо момче и се хвърля смело. След мача обаче се шегувах, че съм сърдит на Балъков не заради Бирсент, а защото не взе в състава Чаво и Гонзо. Те се далеч по-големи мъжкари от тия на терена”, ко­ментира с усмивка колоритният фут­болен бос.

Бизнес­менът взе отноше­ние и по темата с поисканата от пре­миера Бойко Бори­сов оставка на пре­зидента на БФС Борислав Михайлов

„Ако ще сменяме Михайлов с Бербатов, мерси! Хората да си спомнят как бе сменен Иван Славков навремето и какво беше състоянието на футбо­ла ни при него и какво е сега. Боби поне беше до Батето някоя и друга година и бе понаучил това-онова. Аз лично към него не бих казал лоша дума. Хора, които не са давали пари за футбола, не могат да го управляват. Стига с тия ле­генди и ветерани, дето правят школи, за да прибират пари от такси. Трябва друг под­ход. Казах го и преди време – след­ващият президент на БФС трябва да е човек с опит като мениджър. Който е ръководил хора и е носил отговорност. Не ни трябват бивши футболисти в управлението”, категоричен е бизнесменът и призна, че от трибуните не е чул нищо смущаващо, пише ‘Меридиан мач.

„За мен англичаните малко преиграха с темата за расизма. През лятото и в Локо имахме този проблем. В Европа някои възприемат нашето „Уууу” като маймунски звук. Нещата трябва да се разграничават. Аз чувах „Уууу” и нищо друго.

От другата страна, какво са подвиква­ли няколко човека не знам. Те трябва да понесат персо­нална санкция за поведението си, както и тези които са ги допуснали до стадиона”, каза още Христо Крушарски.

Още от БГ Футбол

Виж всички