Гледай на живо

Левски се готви за коварното гостуване в Дупница за Купата

Тити: Двата ЦСКА трябва да се обединят, този в "Б" група е честен

Тити: Двата ЦСКА трябва да се обединят, този в "Б" група е честен

Баскетболният треньор и известен привърженик на Левски Константин Папазов коментира оставката на Борислав Михайлов в предаването "От дузпа в тъч". Според Тити ситуацията на Боби се е утежнила от фалита на ЦСКА.

"Фалитът на ЦСКА със сигурност повлия. ЦСКА спечели Купата на България от "В" група, да не казваме как я спечели, но... честно я спечели, и можеше да си влезе по нормалния път. Намеси се обаче голямото его и се стигна до ситуацията със сегашния клуб. Тогава държавата можеше да се намеси, както стана сега, но случаят не стигна до чужбина. За мен трябва да стане така, че двата клуба ЦСКА да се обединят.

ЦСКА 1948 играе честно, склонен съм да го вярвам. Познавам Цветомир Найденов, говорил съм с него, той е доказан бизнесмен и честен човек. За мен Цветомир и ЦСКА-София трябва да се обединят. Под обединение разбирам ненормалното да изчезне и да се хванат всички за този клуб, който е в "Б" група. Това е честният клуб, той започна от най-долу и извървя пътя. Цветомир Найденов вярва, че в България може да се направи успешен футболен продукт и според мен той може да го направи. Помнете ми думите - може да е след 10 години, но ЦСКА 1948 ще остане единственият ЦСКА. Рано или късно", каза Тити пред Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички