Хюстън надига глас: Ще затворим устите на всички

Хюстън надига глас: Ще затворим устите на всички

В момент, когато общо взето целият бейзболен свят е настроен срещу Хюстън Астрос, шампионът на МЛБ за 2017 г. съвсем естествено премина в отбранителна позиция. В отговор на призивите за лишаване на отбора от титлата заради разкритата измама с кражба на сигнали в онзи сезон играчите на "астронавтите" започнаха все по-смело да надигат глас.

"В някакъв момент трябва да продължиш напред и да не ти пука – заяви аутфилдерът Джош Редик пред в. "Вашингтон Поуст". – Ще излезем на полето, ще започнем да побеждаваме и ще затворим устите на всички."

Питчерът Ланс Маккълърс-младши се изказа не по-малко предизвикателно. "Отборите, които приказват глупости, ще трябва да играят срещу нас. Освен онези, които вдигат най-много шум. Тези пичове няма да се изправят срещу нас и сигурно затова смятат, че могат да говорят така. Но ние продължаваме напред. Може хората да не искат да чуят това, но ние застанахме тук като мъже и коментирахме скандала. Сега просто очакваме отново да играем бейзбол", заяви той пред "Поуст".

Маккълърс не уточни кои са "онези, които вдигат най-много шум", но е ясно, че става дума за играчите на Лос Анджелис Доджърс. Именно "мошениците" загубиха Световните серии срещу Хюстън през 2017 г. и сега най-силно настояват за възмездие. Освен това грандът от Ел Ей е в Националната лига и няма да се срещне с Астрос в редовния сезон през 2020 г.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти