ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

ММА легенда пусна промо за битката си с Майк Тайсън

ММА легенда пусна промо за битката си с Майк Тайсън
Преди няколко дни бившият шампион на UFC, 

Тито Ортиз

 отправи предизвикателство към легендата 

Майк Тайсън

. Ортиз иска да направят тази битка, защото и двамата са легенди и ще привлекат вниманието на феновете. 45-годишния бивш шампион на UFC в полутежка категория се намира в серия от 3 поредни победи в ММА и за последно събмитна Алберто Дел Рио в края на миналата година.
Той се хвали, че побеждава конкуренцията в последните няколко години и иска да пробва да покори и Тайсън. Ортиз не знае дали ще е в ММА или в бокса, но без съмнение е готов да се бие. Ето какво сподели в интервю Ортиз за евентуален бой с Тайсън:
"Гледах как Майк Тайсън тренира с един от моите бивши треньори. Тайсън излгеждаше като преди и беше бърз и силен. Изненадах се, че ще се завръща и няколко дни след това получих обаждане, в което ме питаха за бой с Майк Тайсън. Това е шанса на живота ми и определено съм в играта за този бой.
Не знам дали ще бъде ММА или бокс. Трябва да получим разрешение от комисията. Боксирам се от 20 години и уменията ми се подобряват. Не съм на неговото ниво, но той не е удрян в последните 15 години. Мен ме удряха и успях да подчиня всички, с които се бих през последните години."
mma.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти