Джон Джоунс: UFC не иска да плаща за битката ми с Нгану

Джон Джоунс: UFC не иска да плаща за битката ми с Нгану

Джон Джоунс е преговарял с UFC за битка между него и Франсис Нгану, но не са стигнали до никъде. В последните дни двамата бойци не спираха да се заяждат в социалните мрежи и се разбраха за бой, но винаги крайната дума е на големите в UFC. "Bones" и "Тhe Predator" искаха много пари от UFC, но шефовете не са готови да развържат кесиите и Джоунс е разочарован.

Той сподели няколко поста в социалните мрежи, в които започна да говори за оттегляне от ММА и заплаши, че ще бъде аут в следващите години. Малко по-късно шампиона се осъзна и затвори страницата с Нгану, за да се обърне към новото предизвикателство в полутежка категория, каквото е Ян Блахович. Ето какво написа Джоунс в социалните мрежи:
"Преговаряхме с UFC и още преди да започнем да говорим за пари, те не бяха готови да дадат повече за супер битката с Нгану. От UFC казаха, че вероятно ще изкарам повече от продадените платени гледания. Мога да се оттегля от ММА още днес. Вече си свърших работата и дадох забавление на феновете в последното десетилетие. Беше забавно, ще се видим след година или две. Може би ще се завърна, ако решат да правят добър бизнес. До тогава ще тренирам за здраве и ще съм със семейството си. Имах време да обмисля нещата и вече съм по-малко емоционален. Тъжно е, че от UFC не ме оценяват в битка с най-страшния боец в тежка категория. Ях Блахович, предполагам, че ти си следващ."

Maлко по-късно и Нгану се включи и изрази разочарование, че отново ще е неактивен цяла година.


mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти