Гледай на живо

Съставите на Нидерландия и Франция, Мбапе е на пейката

Османи Хуанторена: Моето бъдеще все още е "червено-бяло"

Османи Хуанторена: Моето бъдеще все още е "червено-бяло"
Лубе взема "новия Вилфредо Леон" от Шомон на Силвано Пранди
Лубе взема "новия Вилфредо Леон" от Шомон на Силвано Пранди

След като през последните дни спортният директор на италианския волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) Джузепе Кормио заяви, че две от звездите на тима - Османи Хуанторена и Йоанди Леал са близо до преподписване на нови договори, дойде потвърждение директно от един от тях.
Шеф на Лубе: Леал и Хуанторена са близо до преподписване (видео)
"Сега е моментът да погледна напред към моето бъдеще и това на световния волейбол. Що се отнася до моето бъдеще, то може да бъде само в "червено-бяло". Предстои да подпиша договор, който ще ме обвърже дълго време с Лубе Волей, клуб, на който дължа много", написа самия Хуанторена под статия публикувана в авторитетния "Gazzetta dello Sport".
Лубе привлече опитен разпределител
"Тези малко трудни дни ни пречат да формализираме договора, но сме се договорили за всичко. Въпреки тежкия период и затрудненията, те искаха да ме задържат и съм щастлив от усилията, които собственикът на клуба Фабио Джулианели положи за мен и да поддържа този отбор максимално обединен. Горд съм, че отново мога да нося тази фланелка и да бъда част от отбор като Чивитанова, който винаги се бори за победа", обясни още капитанът на Лубе

Това означава, че Османи Хуанторена най-вероятно се е съгласил да намали заплатата с 25-30% за следващия сезон заради пандемията от коронавирус. Подобно нещо се очаква да направят и друга звезда от тима - Йоанди Леал, както и Иржи Ковар.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички