Шеф на Лубе: Симон и Леал ще бъдат с нас и през следващия сезон (видео)

Шеф на Лубе: Симон и Леал ще бъдат с нас и през следващия сезон (видео)

Спортният директор на италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) Джузепе Кормио обяви, че кубинските звезди Робертланди Симон и Йоанди Леал ще остават в състава и през следващия сезон.
Османи Хуанторена: Моето бъдеще все още е "червено-бяло"
"В тази фаза на пандемията вече можем да обявим, че постигнахме споразумения с големите шампиони и неподражаеми играчи като Симон и Леал. Преди всичко искам да благодаря на Леал, тъй като положението му беше много особено, беше трудно и сложно да се мисли какво би могъл да направи, но той го направи за нас, за Лубе. Той ни изпрати много силен сигнал, трябва да благодаря на него, на агентите му, които работиха с нас, и вече има яснота. Робертланди Симон и Йоанди Леал ще бъдат с нас и догодина, ще можем да ги гледаме на терена в червено и бяло и се надявам шоуто отново да бъде отворено за публика", заяви Кормио пред клубния сайт.
 

"В следващите няколко дни ще дадем цялата информация за изграждането на отбора, официално кои играчи ще дойдат при нас. Отбор, който ще бъде още по-силен да поднови борбата за титлата в първенството. Не ни харесва, че взехме титлата, след като първенство спря, а ние бяхме на първото място във временното класиране в Суперлигата, защото трофеите се печелят на терена, точно както се случи преди година и искаме да продължим да го правим срещу достойни противници, които също ще направят първенството страхотно през следващия сезон", каза още спортният директор на Лубе.
Лубе намали заплатите на играчите с 30%
Лубе намали заплатите на играчите с 30%
Следвай ни:

Още от Волейбол

Виж всички