Османи Хуанторена официално остава в Лубе

Османи Хуанторена официално остава в Лубе
Лубе подписа с чешки национал
Лубе подписа с чешки национал

Капитанът и една от звездите на италианския волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) Османи Хуанторена подписа удължаване на договора си с клуба. Новината, която вече витаеше във въздуха и се очаква от всички фенове на Лубе, вече е факт. След пет сезона заедно, в които спечели 2 пъти Скудетото, веднъж Шампионска лига, веднъж световното клубно първенство и 2 Купи на Италия, историята между натурализираният кубинец и Лубе продължава.
Шеф на Лубе: Симон и Леал ще бъдат с нас и през следващия сезон (видео)
"Големият ден, който чаках толкова дълго, най-накрая настъпи. Мога да ви кажа, че все още ще бъда на терена с Лубе, оставам с този страхотен отбор. Всичко това ме прави щастлив и доволен, дори за това, което клубът направи за задържането на този отбор. Не беше лесно, но всички направихме жертви. За мен е чест да нося червено-бялата фланелка", заяви Хуанторена пред клубния сайт.

"Оставам тук, за да печеля отново, със сигурност това е най-доброто място за това. Има уникална група от играчи и клубът е изградил много силен отбор. Семейството ми се чувства добре в Чивитанова и искам да играя отново на много високо ниво, защото знам, че ще ми липсва всичко това един ден", каза още капитанът на Лубе.
Османи Хуанторена: Моето бъдеще все още е "червено-бяло"
Османи Хуанторена: Моето бъдеще все още е "червено-бяло"
Следвай ни:

Още от Волейбол

Виж всички