Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Майк Тайсън: Ставам сутрин, пуша хубава трева и отивам в рая

Майк Тайсън: Ставам сутрин, пуша хубава трева и отивам в рая
Легендарният шампион в бокса 

Майк Тайсън

 отпразнува 4/20, което е кодов термин и жаргонен израз произлизащ от Северна Америка. Този термин е използван като начин за упоменаване употребата на канабис или за идентифициране с канабис културата. Терминът също така се използва за споменаване на пушене на марихуана в 4:20 (сутрин или вечер) и празнуването на субкултурен празник на марихуаната на 20 април всяка година.
Железния Майк има ранчо за канабис и това е много голям празник за него. От TMZ се свързаха с легендарния нокаутьор, за да видят как прочита празника при ранчото на Тайсън. Ето какво им каза Майк в интервюто:
"Ставам сутрин, пуша от тази хубава марихуана в моето ранчо и отивам в рая. Така започвам своя ден. Празнувам този страхотен празник на 20.04. 2020 година. Това е нещо, което дори не мога да си представя. При мен всеки ден е 20.04 и този ден е нещо, което трябва да се помни. Това е началото на една революция, която започва преди 30-40 години. Вече стигаме върха в тази надпревара. Канабиса започна да става лекарството на света. Ако можех да си избирам някого, с който да пуша днес, то аз определено бих избрал Кралят - Боб Марли. Ходих в Ямайка и се видях с неговото семейство. Видях някои от традициите на семейство Марли. Посетих къщата му, където той е живял в младите си години. Видях как е писал идеите си по стените. Всичко, което е написал на стените - все още си е там. Той е невероятен човек и ми се искаше да го бях срещнал. Този ден 20.04 представлява любовта и напушването."

Тайсън е най-младия шампион в историята на тежка категория. Той спечели титла на 20 години, 4 месеца и 22 дни, като много години този рекорд не е бил подобрен и няма изгледи някой да го подобри.

mma.bg
Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти