ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Майк Тайсън ще нокаутира Уайлдър след шест седмици тренировки

Майк Тайсън ще нокаутира Уайлдър след шест седмици тренировки

Джеф Фенек, бившият треньор на шампиона в тежка категория Майк Тайсън, вярва че ако легендата тренира 6 седмици, ще може да нокаутира Дионтей Уайлдър за една минута.

Тайсън се счита за един от най-опасните и силни удрячи в историята на Кралската дивизия. Той свали 44 от 56-те си опонента на ринга и все още държи рекорда за най-млад шампион в категорията, когато на 20-годишна възраст нокаутира Тревър Бербик през 1986-та година.

Тайсън се оттегли от спорта през 2005-та.

В момента Железния Майк е на 53-годишна възраст, занимава се с отглеждане на марихуана, но следи доста зорко какво се случва в бокса.

При 42-те си победи Уайлдър е нокаутирал 41 опонента. Единственият му успех със съдийско решение е над Бърмейн Стивърн, но впоследствие Бронзовия бомбардировач го нокаутира в първия рунд при реванша им.

Фенек вижда Уайлдър като голям удряч, но вярва че всичко при него рухва, когато някой го нацели в брадичката.

"Боксът вече не е същият. Гарантирам ви обаче, че ако Майк Тайсън тренира здраво за 6 седмици, ще може да нокаутира Уайлдър за 1 минута," категоричен е Фенек.

"Той ще сломи всички. Ако те падат нокаутирани от Тайсън Фюри, който е страхотен боксьор, но няма силен удар, то Майк Тайсън ще ги убие. Те просто не са на същото ниво в момента.

Дори в момента Майк ако тренира, ще ги победи. Фюри има други умения, но Дионтей има само един удар и нищо повече. Ако го удариш - свършено е с него. А Майк не пропуска."


mma.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти