Гледай на живо

Контра”: Утвърди ли се Португалия като водещ отбор на Евро 2024

Жейнов: Готов съм на момента да направя публичен диспут с Павел Колев, но да покаже всичко

Жейнов: Готов съм на момента да направя публичен диспут с Павел Колев, но да покаже всичко
Павел Колев е готов за открит диспут с Жейнов
Павел Колев е готов за открит диспут с Жейнов
Футболният агент Николай Жейнов приветства предложението на изпълнителния директор на Левски Павел Колев двамата да се срещнат в студио и да разрешат спора помежду си. В последните дни между двамата избухна словесна престрелка, а поводът бе темата с намаляването на заплатите в синия клуб. Мениджърът обяви своето условие, а също така и съгласие дискусията между двамата да стане в ефира на Sportal.bg.
Жейнов: Инициативата за заплатите трябва да идва от играчите, може да се стигне до съд (видео)
"Готов съм на момента да направя публичен диспут с Павел Колев. Нямам абсолютно никакъв проблем. Павел Колев имал достъп до документи, няма проблем да ги покаже всичките. Моето единствено условие е да му кажа какви още документи да донесе, за да стане ясно на синята общественост как се харчат парите в този клуб. Как се иска от хората да купят с последните си пари карти и билети, за да помогнат на клуба, а всъщност какви суми излизат от Левски. Това е единственото ми условие, тъй като като се каже "А", да се каже и "Б". Има и две неща, които трябва да станат ясни. Така и не разбрахме, той мен ли коментира или не. Ако не коментира мен, да каже кой е човекът, който е визирал, а аз ще му се извиня публично. Освен това поводът за спора беше, че намаляването на заплатите не може да стане едностранно от страна на клуба, нещо, което твърдеше той. Както виждаме, се оказах прав", сподели Жейнов пред Sportal.bg.
Павел Колев отговори на Жейнов: Не е срамно човек да е на заплата
Вчера Павел Колев обяви в предаването "Домът на футбола": "Аз бих бил доволен и бих се отзовал на една покана да седна в едно студио с Николай Жейнов и да си коментираме на тема футбол, естествено, ако той ми разреши, бих разказал и цялата история на Левски, защото имам достъп до тези документи и съм видял доста неща. Но това не бих го направил в никакъв случай без да съм го съгласувал с него и без да сме коментирали тази тема. Аз съм готов да го направя публично".
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички