Батков-младши с коментар относно спора между Колев и Жейнов

Павел Колев е готов за открит диспут с Жейнов
Павел Колев е готов за открит диспут с Жейнов

Тодор Батков-младши, син на бившия дългогодишен собственик на Левски адвокат Тодор Батков, изрази мнението си в задочния медиен спор между спортния директор на "сините" Павел Колев и футболния агент Николай Жейнов. Колев и Жейнов влязоха в словестна престрелка в последните дни, свързана с казуса около намаляването на заплатите на футболистите по време на наложената извънредна пауза в тренировките и спирането на целия български футбол заради епидемията от коронавирус в страната.
Жейнов: Готов съм на момента да направя публичен диспут с Павел Колев, но да покаже всичко
Батков-младши защити позицията на Колев и е категоричен, че от управата на клуба въобще не трябва да обръщат внимание на такива "елементарни провокации". "ФК Левски е религия, живот, философия, идеал, любов... Този махленски спор - през социални мрежи и спортни медии - публично, между висш представител на клуба и футболен агент - е абсолютна гавра с емблемата и името! Дай Боже, възможно най-скоро Павел Колев да осъзнае, че Левски е той, а той е Левски. Защото не избяга, както повечето очакваха. Защото не остана за лична изгода, а за каузата. Тези неща се виждат и оценяват. Несериозно е, дори обидно, да се обръща каквото и да е внимание на елементарни провокации, камо ли персонално.

Относно Николай Жейнов - адмирации за натрупания 20-годишен стаж - на свободния пазар! Предполагам, че първите 15 години опит са му коствали много труд и пот - сам се е борил срещу всички, никой не му е подал ръка... И бял хляб заради Левски едва ли е ял, про-боно винаги, нали е голям левскар...", написа Тодор Батков-младши в профила си във "Фейсбук".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички