Павел Колев е готов за открит диспут с Жейнов

Павел Колев е готов за открит диспут с Жейнов
Жейнов контрира Павел Колев: Аз от 20 години съм на свободния пазар, а ти си на заплата
Жейнов контрира Павел Колев: Аз от 20 години съм на свободния пазар, а ти си на заплата

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че би приел покана за публичен диспут с футболния агент Николай Жейнов. В последните дни между двамата избухна словесна престрелка, поводът бе темата с намаляването на заплатите в синия клуб.

"Аз четири години бях член в комисията на УЕФА за статута на футболистите и агентите. Там научих няколко неща.

Има три типа агенти – тези, с които се работи лесно, тези, с които са работи трудно, и тези, с които изобщо не трябва да работиш.

За тази една година, в която преминах в клубния футбол, научих още повече за агентите. Един ден ще е удоволствие да споделя всичко, което съм преживял с агентите на футболистите в тази година. За зрителите би било интересно да научат подробности затова какво съм заварил, когато дойдох в Левски.

 


Аз бих бил доволен и бих се отзовал на една поканя да седна в едно студио с Николай Жейнов и да си коментираме на тема футбол, естествено, ако той ми разреши бих разказал и цялата история на Левски, защото имам достъп до тези документи и съм видял доста неща. Но това не бих го направил в никакъв случай без да съм го съгласувал с него и без да сме коментирали тази тема. Аз съм готов да го направя публично", каза Павел Колев в предаването "Домът на футбола".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички