Гледай на живо

Ще разкрие ли Лудогорец своя потенциал в трудния тест срещу Динамо (Минск) - на живо от Разград с анализа на Любо Божанков

Обявиха какво се случва с билетите за Токио 2020

Обявиха какво се случва с билетите за Токио 2020
Олимпиадата в Токио се отлага за 2021 година!
Олимпиадата в Токио се отлага за 2021 година!
Организаторите на олимпийските и параолимпийски игри в Токио ще отделят нужното внимание на въпроса с вече закупените билети за Игрите, които бяха отложени за следващата година. Това заяви генералният секретар на организационния комитет за Токио 2020 Тоширо Муто.
Той допълни, че за вземане на решението от първостепенно значение ще бъдат интересите на зрителите.
"Възнамеряваме да обърнем нужното внимание на тези, които вече са закупили билети. Какви конкретни мерки ще бъдат взети все още не е ясно. Това ще бъде същата олимпиада, само че на различни дати. Да предположим, че те не са подходящи за някого и той няма да може да присъства, затова ние ще вземем предвид и такива ситуации", добави той,
За олимпиадата в Токио е планирано да бъдат продадени около 10 милиона билети. Повече от половината от тях вече бяха разиграни чрез онлайн лотария сред жителите на Япония.
Олимпийските игри, които трябваше да се проведат от 24 юли до 9 август тази година, бяха отложени за 2021-а заради глобалната пандемия от коронавирус.

Следвай ни:

Още от Париж 2024

Виж всички